Service

Din pasiune pentru echipamente Viessmann

Un partener, mai multe solutii: TWO INSTAL BRASOV

Pentru a putea oferi clientilor nostri produse si servicii complete, Two Instal din Brasov a devenit partener Viessmann. Astfel, gasim solutii eficiente si fiabile in toate domeniile si pentru orice sursa de energie.

Impreuna cu partenerul nostru Viessmann ne-am propus sa gasim solutii cat mai prietenoase cu mediu inconjurator si surse de energie gratuite sau regenerabile. Impreuna putem schimba lumea, putem contribui la reducerea emisiilor de carbon in atmosfera in timp ce clientii nostri au parte de un confort superior.

Comercializam si montam centrale termice, boilere, panouri solare, aparate de aer conditionat, pompe de caldura Viessmann in Brasov sau oriunde doresc clientii nostri.

Calitate inalta si optimizare de costuri

Viessmann s-a concentrat pe sisteme de incalzire si racire care sa aduca valoare in orice aplicatie, fie ea casnica sau individuala. Calitatea inalta a tuturor produselor Viessmann este recunoscuta la nivel mondial.

Solutii personalizate de incalzire

Pentru orice nevoie exista o solutie, una personalizata si adaptata spatiului deservit si sursei de energie. Combinam sisteme astfel incat sa obtinem confortul necesar cu o maxima fiabilitate.

In aceeasi aplicatie putem folosi centrale termice Viessmann atat cu incalzire prin calorifere cat si cu incalzire in pardoseala, boilere si stocatoare cu randament calculat, panouri solare ca sursa de energie alternativa si pompe de caldura Viessmann pentru o autonomie completa.

Centrale Viessmannn Brasov

Comercializam si montam in Brasov centrale termice de apartament, centrale termice pentru cladiri si aplicatii industriale complexe. Adaptam sisteme de incalzire sau racire Viessmann pentru confortul cladirilor noi sau pentru lucrari de modernizari.

Impreuna cu partenerul Viessmann, Two Instal Brasov ofera consultanta, implementare si intretinere de sisteme energetice: cazane (cu abur, apa fierbinte, recuperatoare), instalatii cu biomasa/ biogaz sau orice ansamblu si instalatie Viessmann.

Inainte de a cumpara dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca beneficiati de consultanta gratuita.Consultanta gratuita va ofera posibilitatea de a va indruma si informa catre produsul care se potriveste corespunzator aplicatiei dumnevoastra.

Cum cumpar ?

Dupa ce ati gasit produsul dorit, aveti posibilitatea de a va informa asupra detaliilor tehnice, pentru a verifica daca se potriveste cu cerintele dumneavostra.

Daca nu gasiti in pagina produsului fise tehnice, le puteti cauta dupa denumirea produsului accesand link ul : https://webapps.viessmann.com/vibooks/RO/ro

Pentru a plasa o comanda trebuie sa complectati formularul atasat cu datele cerute. Puteti opta pentru oricat de multe produse, indiferent de tipul acestora intr-o singura comanda.

PRETURILE AFISATE IN SITE NU INCLUD TRANSPORTUL LA BENEFICIAR. TRANSPORTUL SE POATE FACE PRIN LINIA NOASTRA DE DISTRIBUTIE, CU UN CURIER RAPID SAU POATE FI RIDICAT DE CLIENT DE LUNI pana VINERI INTRE ORELE 8:00 SI 17:00

Livrare si plata

Dupa complectarea formularului de ,, Cere Oferta ,, veti fi contactat de un operator pentru stabilirea detaliilor amanuntite asupra disponibilitati produselor in stoc , plata si livrare.

Pozele din prezentarea produselor sunt cu caracter informativ.

Quick Contact Mail
Quick Contact Phone
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.